Περιγραφή

Το 9ο Summer Music Performance Program θα περιλαμβάνει ανοιχτά μαθήματα (master classes) φωνητικής / μονωδίας / όπερας, φλάουτου, βιολιού, πιάνου, μουσικής σύνθεσης, μουσικής δωματίου και flute ensemble καθώς και διαλέξεις πάνω σε ειδικά μουσικολογικά θέματα. Οι σπουδαστές (ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις εμπλουτίζοντας την έκφραση και την ποιοτική δημιουργία.
Θα πραγματοποιηθούν: συναυλίες καθηγητών, διαλέξεις, συναυλίες σπουδαστών, συναυλία σύγχρονης μουσικής όπου θα παρουσιασθούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση και θα ηχογραφηθούν επιλεγμένα έργα των σπουδαστών της σύνθεσης και το πρόγραμμα θα κλείσει με την συναυλία της όπερας.

Οι σπουδαστές θα κάνουν ατομικά μαθήματα με τους καθηγητές, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα ανοιχτά μαθήματα (master classes), τις διαλέξεις, τις συναυλίες των καθηγητών και θα συμμετέχουν στις συναυλίες των σπουδαστών. Όλες οι συναυλίες θα ηχογραφηθούν και οι σπουδαστές θα λάβουν τις ηχογραφήσεις των συναυλιών τους.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με την κυρία Νεβάρτ Βερόν Γαλιλαία.

Η άφιξη των ξένων σπουδαστών έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 28 Ιουνίου και η αναχώρηση τους για την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 29 Ιουνίου και θα συνεχιστούν μέχρι και την 7 Ιουλίου. Όσοι σπουδαστές επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο, να επικοινωνήσουν με την κυρία Νεβάρτ Βερόν Γαλιλαία στο info@musicanatoliacollege.com και στο 6945 392 301.


Κόστος συμμετοχής

Ενεργός σπουδαστής: 400 Ευρώ (Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ποσού, 5 Μαΐου 2023)
Ακροατής: 150 Ευρώ (Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ποσού, 5 Μαΐου 2023)


Πληροφορίες Λογαριασμού Καταθέσεων για τους Έλληνες Σπουδαστές:

Ως αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το εξής:
"Summer music program_Όνομα"

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 811-00-2002-004269

IBAN code: GR82 0140 8110 8110 0200 2004 269

BIC/ Routing Number/ Swift Code: CRBAGRAA

Beneficiary's Name for the Bank Account: THE TRUSTEES OF ANATOLIA COLLEGE